این مطب کوتاه فقط درحد تعریف عصاره گیری هست، اگر نکات عملی و حرفه ای برای عصاره گیری می‌خواهید بعد از مطالعه این، لینک های زیر را حتماً ببینید:

اسپرسو: تعریف فنی اسپرسو، طرز تهیه آن و نکاتی برای حرفه‌ای ها

کرما چیست؟ تمام چیزهایی که باید درباره کرما بدونید

اسپرسو تک و دوبل چیست؟ تفاوت سینگل و دبل به زبان ساده

 

عصاره گیری به کارهایی گفته می شود که طی آن قهوه اسپرسو را درست می کنیم، و اگر این کار اصولی انجام شود در طعم و مزه ی نهایی قهوه تاثیر زیادی دارد.

چرا اسم این کار عصاره گیری است؟

دلیل این نامگذاری این است که قهوه اسپرسو باید تحت فشار بسیار زیاد تهیه شود و این فشار بسیار زیاد که همراه با آب داغ ترکیب می شود باعث گرفتن عصاره ی پودر قهوه می شود و یک فنجان قهوه به ما تحویل می دهد که به آن اسپرسو می گوییم.

عصاره گیری اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز صنعتی

عصاره گیری اسپرسو

چند نکته درباره عصاره گیری اصولی

اگر موقع عصاره گیری این 5 آیتم را داشته باشیم قطعاً می توانیم یک اسپرسوی دلچسب سرو کنیم :

  1.  قهوه ی خوب و تازه
  2. دستگاه اسپرسوساز حرفه ای و مناسب
  3. آسیاب حرفه ای و دقیق
  4. مهارت باریستا در دوز گیری و تمپ کردن
  5. آب مناسب برای عصاره گیری

اگر لیست اصطلاحات تخصصی قهوه را میخواهید ببینید👇

اصطلاحات تخصصی قهوه همراه با تلفظ درست و توضیح هرکدام

اگر دنبال نکات فنی و عملی هستید👇

اسپرسو: تعریف فنی اسپرسو، طرز تهیه آن و نکاتی برای حرفه‌ای ها

کرما چیست؟ تمام چیزهایی که باید درباره کرما بدونید

اسپرسو تک و دوبل چیست؟ تفاوت سینگل و دبل به زبان ساده

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین .
Inline Feedbacks
View all comments