این مطب کوتاه فقط درحد تعریف عصاره گیری هست، اگر نکات عملی و حرفه ای برای عصاره گیری میخواهید بعد از مطالعه این، لینک های زیر را حتماً ببینید:
اسپرسو: تعریف فنی اسپرسو، طرز تهیه آن و نکاتی برای حرفهای ها
عصاره گیری به کارهایی گفته می شود که طی آن قهوه اسپرسو را درست می کنیم، و اگر این کار اصولی انجام شود در طعم و مزه ی نهایی قهوه تاثیر زیادی دارد.
چرا اسم این کار عصاره گیری است؟
دلیل این نامگذاری این است که قهوه اسپرسو باید تحت فشار بسیار زیاد تهیه شود و این فشار بسیار زیاد که همراه با آب داغ ترکیب می شود باعث گرفتن عصاره ی پودر قهوه می شود و یک فنجان قهوه به ما تحویل می دهد که به آن اسپرسو می گوییم.
چند نکته درباره عصاره گیری اصولی
اگر موقع عصاره گیری این 5 آیتم را داشته باشیم قطعاً می توانیم یک اسپرسوی دلچسب سرو کنیم :
- قهوه ی خوب و تازه
- دستگاه اسپرسوساز حرفه ای و مناسب
- آسیاب حرفه ای و دقیق
- مهارت باریستا در دوز گیری و تمپ کردن
- آب مناسب برای عصاره گیری
اگر لیست اصطلاحات تخصصی قهوه را میخواهید ببینید👇
اصطلاحات تخصصی قهوه همراه با تلفظ درست و توضیح هرکدام
اگر دنبال نکات فنی و عملی هستید👇
اسپرسو: تعریف فنی اسپرسو، طرز تهیه آن و نکاتی برای حرفهای ها