رست ایتالیایی و رست فرانسوی هردو دارک رست هستند. اما رست ایتالیایی تیره تر است. بنابراین تلختر و قویتر به نظر میرسد.
به زبان تخصصی رسترها هردو رست، کرک دوم را رد میکنند اما رست ایتالیایی مدت زمان بیشتری حرارت میبیند.
جدول مقایسه رست ایتالیایی با رست فرانسه
رست فرانسوی | رست ایتالیایی |
تیره | تیره تر |
تلخ | تلخ تر |
اسیدیته کم | اسیدیته کمتر |
سطح براق | سطح روغنی |
نکته: ممکن است جایی ببینید یا بشنوید که رست فرانسه تیره تر است. نه تعجب کنید و نه بحث کنید. در این جور مواقع همین قدر که بدانیم رست فرانسوی و ایتالیایی هردو یعنی رست دارک، کاقی است 🙂
این مطلب یکی از زیرمجموعه های اصطلاحات فنی قهوه حساب می شود. برای دیدن بقیه اصطلاحات تخصصی قهوه پست زیر را ببینید👇سایر مطالب مرتبط که شاید دوست داشته باشید