توی موج اول قهوه، قهوه یک نوشیدنی سیاه و تلخ بود و مردم هم راضی. در موج دوم قهوه، علاوه بر خود قهوه تجربه قهوه خوری هم مهم شد. و کافه ها انواع نوشیدنی های جدید و طعم دار معرفی کردند. اما موج سوم قهوه خود قهوه از همه چیز مهم‌تر شد. البته نه هر قهوه‌ای. قهوه‌های پدر و مادر دار و با شناسنامه.

حالا دیگر هم طعم قهوه مهم بود، هم منشا آن. حتی نحوه کشت و رست آن هم مورد توجه قرار گرفت.

دیگر مردم می‌توانستند قهوه خود را مستقیم یا غیرمستقیم از یک مزرعه در فلان شهر کنیا و اتیوپی و هر جای دیگر بخرند.

موج سوم قهوه تقریباً از سال های 1990 شروع شد. یک انجمن هم به نام انجمن قهوه تخصصی هم در آمریکا راه افتاد و به مرور به همه جای دنیا فرهنگ قهوم موجی سومی یا قهوه تخصصی را رساندند.

انواع قهوه تخصصی

قهوه های تخصصی یا همان موج سوم به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  1. قهوه تک خاستگاه: که در یک منطقه جغرافیایی مشخص روییده باشد
  2. قهوه تک مزرعه: که در یک مزرعه خاص روییده باشد

به قهوه تک خاستگاه سینگل اورجین (Single Origin) و به قهوه تک مزرعه سینگل فارم (Sinlge Farm) می‌گویند.

مشخصات موج سوم قهوه

  • طعم های جدید از قهوه کشف شد. طعم یادهای میوه ای آجیلی گل، دارچین، مرکبات و غیره
  • ابزارهای دم آوری جدیدی اختراع شد: کمکس، وی سیکستی، آئروپرس، سایفون
 درحال بروزرسانی… 

مطالب پیشنهادی: موج اول قهوه چیه؟  | موج دوم قهوه چیه؟

این مطلب یکی از سری مطالب تخصصی قهوه است برای دیدن بقیه اصطلاحات روی لینک زیر کلیک کنید:

اصطلاحات تخصصی قهوه همراه با تلفظ درست و توضیح هرکدام

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین .
Inline Feedbacks
View all comments