اول این را بدانید که قهوه عربی، ربطی به عربیکا ندارد. عربیکا یک نژاد دانه قهوه است و قهوه عربی یک نوع نوشیدنی قهوه. این مقاله کوتاه درباره درباره قهوه عربی است.
خلاصه نکات درباره قهوه عربی
- قهوه عربی تقریباً قدیمی ترین و اصیل ترین طرز دم آوری قهوه است. یک نوشیدنی اصیل با حداقل 500 سال قدمت! مثل قهوه ترک که او هم قدیمی است.
- در قهوه عربی از نوع استاندارد و اصیل، داخل قهوه افزودنی هایی مثل هل و میخک هم هست. که طبع آن را گرم می کند.
- طعم قهوه عربی اصل، طعمی شبیه طعم دمنوش دارد.
- قهوه عربی اصیل، با ظرفی به نام دله درست می شود (عکسش را پایین تر گذاشتیم). به خاطر همین گاهی به قهوه عربی، قهوه دله هم گفته می شود.
- قهوه دله که در جنوب کشور و همین طور در عراق می بینیم و سیاه است، قهوه اصیل عربی نیست. آن دله با این دله فرق می کند (قهوه دله را جداگانه توضیح می دهیم)
- قهوه عربی اصیل، معمولاً با قهوه عربیکا و کمتر با روبوستا درست می شود.
توضیحات بیشتر درباره قهوه عربی + عکس
می شود گفت دو نوع قهوه عربی وجود دارد: قهوه
فرق قهوه عربی با قهوه خلیجی
گاهی به قهوه عربی قهوه خلیجی گفته می شود. گاهی هم به قهوه عربی مخصوص عربستان میگویند. در این نوع قهوه، علاوه بر هل و میخک، به آن گلاب و زعفران هم اضافه می شود. گاهی هم به جای قهوه بو داده شده (رست شده) از قهوه سبز استفاده می شود (مثلا در قهوه اماراتی).
فرق قهوه عربی با قهوه دله (که در جنوب با گلد و کلاسیک درست می شود)
قهوه عربی بیشتر سمت عربستان و کویت به این صورت است. در عربستان به جای قهوه عربی میگویند: قهوه سعودی
آیا می شود قهوه عربی را غلیظ و سیاه درست کرد؟
بله. اگر زیاد روی شعله بماند غلیظ و تیره می شود.
قهوه دله که با گلد و کلاسیک درست میشه
هرکی اینو بخواد باید کلاسیک بخره نه قهوه اصیل عربی
این دله هست، اما اصیل نیست
از زمانی که قهوه فوری (گلد و کلاسیک اومده)
چند نکته دیگر درباره قهوه عربی؛ اگر هنوز حوصله دارید 🙂
فرق قهوه عربی با قهوه ترک
بعضی کشورهای عربی شکر
قهوه عربستانی
عربستانی در قهوه خود غلاف هل می ریزند و بدون شکر سرو می شود..رنگ این قهوه هم به خاطر رست روشن و هم به خاطر غلاف هل آن به رنگ زرد یا سبز متمایز می شود و بوی خاص و جذابی دارد.
قهوه لبنانی
شبیه قهوه ترک است اما تفاوت آن در طرز تهیه است، در اینجا ابتدا آب را می جوشانند، سپس قهوه و شکر را اضافه می کنند و خوب هم می زنند، در قهوه لبنانی قهوه باید دو یا دو تا بجوشد. سه بار بر خلاف قهوه ترک که قبل از جوشیدن آن را جدا می کنند سپس آن را بردارید و یک قطره آب سرد اضافه کنید و یک دقیقه روی آن را بپوشانید و سپس سرو کنید.
چند مطلب مرتبط با قهوه عربی که شاید دوست داشته باشید:
آشنایی با انواع قهوه ؛ تفاوت اسپرسو با ترک و فرانسه و قهوه دمی چیه؟
سلام ، حالا که راجع به قهوه سعودی نوشتی یه مطلبی هم در باره قهوه قجری بنویس ، در دوره قاجار قبل از رواج چای ، قهوه در ایران با روش های مختلفی درست میشد بعنوان مثال در یزد در ایام محرم یک سنت نذر قهوه هستش که در دیگ های بزرگ با آداب و روش منحصری طبخ میشه که بسیار هم پرطرفداره .
مرسی حسین عزیز
فکر نمی کردم قهوه قجری این شکلی باشه
اگه اطلاعاتی پیدا کردم درمورد اون هم مطلب می نویسیم 🙏