رست ایتالیایی و رست فرانسوی هردو دارک رست هستند. اما رست ایتالیایی تیره تر است. بنابراین تلختر و قویتر به نظر میرسد.
به زبان تخصصی رسترها هردو رست، کرک دوم را رد میکنند اما رست ایتالیایی مدت زمان بیشتری حرارت میبیند.
جدول مقایسه رست ایتالیایی با رست فرانسه
| رست فرانسوی | رست ایتالیایی |
| تیره | تیره تر |
| تلخ | تلخ تر |
| اسیدیته کم | اسیدیته کمتر |
| سطح براق | سطح روغنی |
نکته: ممکن است جایی ببینید یا بشنوید که رست فرانسه تیره تر است. نه تعجب کنید و نه بحث کنید. در این جور مواقع همین قدر که بدانیم رست فرانسوی و ایتالیایی هردو یعنی رست دارک، کاقی است 🙂
[dt_divider style=”thin” /] این مطلب یکی از زیرمجموعه های اصطلاحات فنی قهوه حساب می شود. برای دیدن بقیه اصطلاحات تخصصی قهوه پست زیر را ببینید👇سایر مطالب مرتبط که شاید دوست داشته باشید