تا به حال برایتان پیش آمده که موقع عصاره گیری، اسپرسو کف آلود و حبابی شود؟ اگر قهوه دیگس نشده باشد این مشکل پیش می آید.
و می دانید که بهترین راه دیگس قهوه این است که به آن استراحت بدهیم. اما اگر وقت نباشد چه؟ یک راه حل پری وت است.
پری وت چیست؟
اما اگر عجله داشته باشیم و قهوه دیگس شده هم در دسترس مان نباشد، میتوانیم با روشی خیلی ساده حین عصاره گیری تا حد زیادی گاز قهوه را خنثی کنیم.
اسم این روش ساده، پِری وِت است و ترجمه آن به زبان خودمانی می شود خیساندن.
پری وت یعنی کاری کنیم که سطح کیک قهوه کمی خیسانده شود تا گازهای آن خارج شود.
البته این کار را با خود دستگاه اسپرسو انجام می دهیم. به صورت زیر.
چطور پری وت را انجام دهیم؟
برای پری وت با دستگاه اسپرسوساز کافی است، قبل از عصاره گیری، در حد 3-2 ثانیه اجازه دهیم آب بیاید روی کیک قهوه و بعد آن را قطع کنیم. و بعد از یک ثانیه دوباره دکمه عصاره گیری را بزنیم.
برای آسانی، مراحل کار را به ترتیب اینجا می نویسیم:
- بعد از آسیاب و تمپ، پرتا فیلتر را جا بزنید
- دکمه عصاره گیری را بزنید و ۲ ثانیه بعد قطع کنید
- یک ثانیه صبر کنید تا مقداری آب روی کیک قهوه بیاید و خیس بخورد
- دوباره دکمه عصاره گیری را بزنید و تمام.
اتفاقی که در پِری وت می افتد این است که در آن ۲ ثانیه اول که دکمه را میزنیم و بعد قطع می کنیم، آب روی سطح کیک قهوه می آید اما عصاره گیری انجام نمی شود. فقط قهوه ها مقداری خیسانده می شود و بخشی از حباب ها و گازهای قهوه خنثی می شود.
مطالب مرتبط با پری وت که شاید برایتان مفید باشد
دیگس قهوه چیست و چطور انجامش بدهیم؟
عصاره گیری چیست؟ + 5 عامل مهم در عصاره گیری اصولی
راستی، اگر از مقاله اصطلاحات تخصصی قهوه آمدید، توصیه می کنیم دوباره برگردید و بقیه اصطلاحات و نکات فنی قهوه را هم ببینید.روی لینک زیر بزنید ↓