قهوه های شرکتی معمولاً به دو صورت بسته بندی می شود: پاکت های کوچک و کیسه های بزرگ.
بهترین نحوه نگهداری دانه قهوه در پاکت های کوچک است. چون بعد از باز کردن زود مصرف می شود و قهوه زمان کمی در معرض هوا قرار می گیرد.
اما گاهی به خاطر هزینه بسته بندی، از کیسه های بزرگ استفاده می شود.
نمونه پاکت کوچک در کنار کیسه بزرگ 👇
کیسه های بزرگ معمولاً پس از باز شدن یا داخل سیلو ریخته می شوند و مابقی برای استفاده بعدی در داخل کیسه می ماند.
برای نگهداری بهتر قهوه وفتی کیسه می خرید با به دقت درآن را باز کنید و سپس طوری ببندید که هوا، گرد و خاک، و آشغالی چیزی وارد آن نشود.
مراحل باز کردن و بستن کیسه قهوه
- با یک کاتر از گوشه کیسه را بشکافید
- به اندازه لازم قهوه را از همان قسمت داخل سیلو یا ظرف قهوه بریزید
- در کیسه را ببندید و تا بزنید
- با یک گیره قسمت پاره شده را محکم کنید تا هوا و گرد و خاک وارد کیسه نشود.
فیلم باز کردن و بستن کیسه قهوه
نحوه نگهداری درست قهوه فوری و محصولات پودری در مغازه
بهترین ظرف برای نگهداری محصولات فوری و پودری، اول خود پاکت است. پاکتی که پودر درآن بسته بندی شده.
اما استفاده از پاکت برای سرو دردسر دارد و شاید مجبور شویم آن را در ظرف بریزیم تا راحت تر استفاده شود.
بهترین چیز برای این کار، ظرف های شیشه ای درب دار هستند 👇
تمامی مقاله ها و نظرات و راه کارهای ارائه شده حرفه ای و علمی هستند 🙏👍حسن بی باک