قهوه های شرکتی معمولاً به دو صورت بسته بندی می شود: پاکت های کوچک و کیسه های بزرگ.

بهترین نحوه نگهداری دانه قهوه در پاکت های کوچک است. چون بعد از باز کردن زود مصرف می شود و قهوه زمان کمی در معرض هوا قرار می گیرد.

اما گاهی به خاطر هزینه بسته بندی، از کیسه های بزرگ استفاده می شود.

نمونه پاکت کوچک در کنار کیسه بزرگ 👇

بسته-بندی-10-کیلویی-قهوه-کنار-یک

کیسه های بزرگ معمولاً پس از باز شدن یا داخل سیلو ریخته می شوند و مابقی برای استفاده بعدی در داخل کیسه می ماند.

برای نگهداری بهتر قهوه وفتی کیسه می خرید با به دقت درآن را باز کنید و سپس طوری ببندید که هوا، گرد و خاک، و آشغالی چیزی وارد آن نشود.

مراحل باز کردن و بستن کیسه قهوه

  1. با یک کاتر از گوشه کیسه را بشکافید
  2. به اندازه لازم قهوه را از همان قسمت داخل سیلو یا ظرف قهوه بریزید
  3. در کیسه را ببندید و تا بزنید
  4. با یک گیره قسمت پاره شده را محکم کنید تا هوا و گرد و خاک وارد کیسه نشود.

فیلم باز کردن و بستن کیسه قهوه

 

نحوه نگهداری درست قهوه فوری و محصولات پودری در مغازه

بهترین ظرف برای نگهداری محصولات فوری و پودری، اول خود پاکت است. پاکتی که پودر درآن بسته بندی شده.

اما استفاده از پاکت برای سرو دردسر دارد و شاید مجبور شویم آن را در ظرف بریزیم تا راحت تر استفاده شود.

بهترین چیز برای این کار، ظرف های شیشه ای درب دار هستند 👇

نگهداری پودر هات چاکلت در ظرف شیشه ای

نگهداری هات چاکلت درظرف شیشه ای

5 1 vote
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین .
Inline Feedbacks
View all comments
حسن بی بام
2 سال قبل

تمامی مقاله ها و نظرات و راه کارهای ارائه شده حرفه ای و علمی هستند 🙏👍حسن بی باک

Last edited 2 سال قبل by حسن بی بام