دو چیز مشخص می کند که شما باید چند نوع میکس و چه میکسی باید توی کافه داشته باشید:
- یکی قیمت سرو در منوی شما
- و دوم خواسته مشتری
1- قیمت سرو
اگر در منطقه شما قیمت سرو پایین است (مثلا شاتی 10 هزار تومان)، نمی توانید میکس های پرعربیکا سرو کنید، مگر اینکه قیمت را ببرید بالا.
یا به مشتری بگویید دو مدل دارم: روبوستا 10 تومان، عربیکا 15تومان
2- خواسته مشتری
ذائقه مشتریها را یا خودتان میسازید یا رقبای قبل از شما.
اگر مشتری به یک ذائقه عادت کرده باشد، باید اول روی همان کار کنید
اما به مرور به قهوه تنوع بدهید. تا هم از رقبا عقب نمانید هم مشتری ها متفاوت را از دست ندهید.
پیشنهاد ما برای منوی شما
سه میکس داشته باشید:
- میکس پرکافئین (مثلا 100 روبوستا یا 90 روبوستا)
- میکس هفتاد سی (هفتاد روبوستا)
- میکس سفارشی (مثلا 50-50 یا 70 عربیکا)
با این کار، هیچ مشتری ناراضی نمی رود.
چون هم فول کافئین دارید، هم متوسط و هم میکس عربیکا.
هم برای جوانها، هم میانسالها و هم آنهایی که کافئین بالا نمیخواهند
هم تلخ دارید، هم دومزه و هم ترش.
هم ارزان دارید و هم نسبتاً گران و لوکس.
اگر مشتریان NA دارید، می توانید میکس فول کافئین دارک بگیرید مخصوص آنها. میکس ها دوم و سوم برای بقیه مشتریها.
📌 نکته مهم: برای هر میکس یک آسیاب جداگانه بگذارید
اگر نمی توانید سه آسیاب داشته باشید، حداقل دو آسیاب را داشته باشید.
چرا آسیاب جداگانه برای هر میکس لازم است؟
به این سه دلیل:
- هم کار خودتان را ساده می کند (دردسر خالی کردن و پرکردن ندارد)
- هم پرتی قهوه را کم می کند (جابجایی قهوه پرتی دارد)
- و هم کیفیت قهوه را خراب نمی کند (آسیاب ثابت، میکس ثابت، درجه ثابت)
از کجا میکس قهوه خوب بخرم؟
» لاین لاکچری: قهوههایی که مشتریتان را جادو می کند و شما را خوشحال ✌
» خرید قهوه عمده مستقیم از کارخانه رستری قهوه
» لیست قیمت قهوه شامل قهوه بسته ای و فله ای