آیا انواع قهوه را می شناسید؟ با طرز تهیه انواع قهوه آشنایی دارید؟ اگر نه، این مقاله را تا آخر بخوانید.
به طور کلی انواع نوشیدنی های قهوه بر حسب روش تهیه را می توان به دسته های زیر تقسیم کرد :
- قهوه ترک
- قهوه فرانسه
- اسپرسو
- قهوه فوری
- قهوه دمی
در ادامه روش تهیه هر کدام از قهوه ها را آموزش می دهیم.
قهوه ترک
مواد لازم
- قهوه جوش مخصوص (جِذوه)
- پودر قهوه (با آسیاب ریز)
- آب
- شکر (در صورت تمایل)
برای تهیه قهوه ترک باید ابتدا قهوه مناسب این کار را تهیه کنیم. این قهوه به صورت کاملا پودری است. همچنین به قهوه جوش مخصوص این روش که به آن جذوه می گویند و به مقدار لازم آب نیاز داریم.
البته اگر تمایل داشته باشید میتوانید به آن شکر هم اضافه کنید. قهوه ترک در فنجان های مخصوص سرو می شود که کمی کوچکتر از فنجان های معمولی است. اما شما به ازای هر فنجانی که در منزل دارید از یک قاشق غذاخوری قهوه استفاده کنید. تصویر جذوه را در شکل زیر می بینید.

جذوه- قهوه جوش مخصوص تهیه قهوه ترک
ابتدا آب سرد را درون جذوه می ریزیم. سپس آن را روی حرارت ملایم شعله قرار می دهیم و قهوه را به آرامی به آن اضافه می کنیم و آرام آن را هم می زنیم تا در آب حل شود. اگر آن را خیلی سریع هم بزنید ممکن است قهوه گلوله گلوله شود.
اگر تمایل به اضافه کردن شکر داشتید شکر را هم اضافه کنید و حدود 2 الی 3 دقیقه اجازه بدهید تا حرارت شکر را حل کند. از این جای کار به بعد تنها موضوع مهم برای داشتن یک قهوه ترک عالی زمان برداشتن آن از روی اجاق است.
بعد از چند دقیقه روی حرارت بودن کف نسبتا غلیظی روی قهوه تشکیل خواهد شد.
بعد از آن حباب های ریزی بر روی کف شروع به تشکیل شدن خواهد کرد که این موضوع نشان از جوشیدن قهوه دارد.
به محض آنکه اولین حباب ها را روی کف مشاهده کردید باید جذوه را از روی شعله بردارید زیرا جوشیدن زیاد قهوه ترک طعم اصیل آنرا از آن میگیرد. حال کف تشکیل شده روی قهوه را با قاشق در فنجان خود ریخته و سپس قهوه را به آرامی در فنجان بریزید.
قهوه ترک شما آماده است.
قهوه ترک شاید به زمان کمتری برای تهیه نیاز داشته باشد اما تجربه بیشتری را نسبت به بقیه روش ها می طلبد. قهوه دوست های قدیمی معمولا از طرفداران پروپا قرص قهوه ترک هستند و آن را با هیچ قهوه ای عوض نمی کنند. قهوه ترک از قهوه فرانسه غلیظ تر و از قهوه اسپرسو رقیق تر است و لایه ای از کف نسبتا غلیظ شناسنامه آن است.
قبل از نوشیدن قهوه ترک، معمولاً یک قلپ آب می خورند. این کار برای آن است که قبل از خوردن قهوه، مزه دهان را از بین ببرد تا نهایت لذت را از طعم قهوه ببرید.
از آنجا که در این نوع از قهوه، مقداری از آن در استکان ته نشین می شود، بنابراین فال قهوه را با فقط قهوه ترک می گیرند.
قهوه فرانسه
برای تهیه قهوه فرانسه معمولا از دو ابزار استفاده می شود. فرنچ پرس (French press) و قهوه ساز.
ابتدا روش تهیه قهوه با فرنچ پرس را توضیح می دهیم. (فرنچ یعنی فرانسوی و پِرِس یعنی فشار. قهوه فرانسه که با تحت فشار درست می شود)
تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس، به این چیزها نیاز دارید:
- دستگاه فرنچ پرس
- دانه یا پودر قهوه مناسب
- آب
قبل از هر چیز، به یک دستگاه فرنچ پرس نیاز دارید. تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید.

فرنچ پرس- مخصوص تهیه قهوه فرانسه
این دستگاه از یک بدنه اصلی، یک درپوش و یک اهرم پرس تشکیل شده است.
قیمت یک فرنچ پرس خوب بین صد تا صد و پنجاه هزار تومان است. (قیمت چند نمونه فرنچ پرس در دیجی کالا)
قهوه
برای تهیه قهوه با فرنچ پرس ابتدا باید قهوه مخصوص فرنچ پرس را تهیه کنیم. درجه آسیاب این قهوه نسبتا درشت است و دارای برشتگی نسبتا ملایمی است.

آسیاب قهوه مناسب فرنچ پرس برای تهیه قهوه فرانسه
اگر در خانه آسیاب ندارید، در هنگام خرید قهوه، از قهوه فروش بخواهید که قهوه را مناسب فرنچ پرس آسیاب کند.
آب
در این روش در حالت متداول به ازای هر قاشق غذاخوری قهوه، به نصف فنجان آب نیاز است. این مقدار را می توان به صورت دلخواه تغییر داد.
برای شروع کار آب را تا مرز نقطه جوش گرم می کنیم و دقیقا قبل از آنکه بجوشد آن را از شعله برمی داریم.
درپوش و اهرم دستگاه را برداشته و قهوه را داخل آن می ریزیم. سپس مقدار کمی آب را به صورت دورانی طوری که همه قهوه خیس بخورد و کف کند در دستگاه می ریزیم. بعد 30 ثانیه آن را به صورت ملایم هم می زنیم.
پس از گذشت 30 ثانیه بقیه آب را به آرامی و به صورت دورانی در دستگاه می ریزیم، درپوش و اهرم را سرجای خود قرار می دهیم (اهرم را به سمت پایین فشار نمی دهیم) و به مدت 4 دقیقه صبر می کنیم.
سپس اهرم را به آرامی به سمت پایین هل می دهیم. در آخر قهوه را به آرامی در لیوان ریخته و نوش جان کنید.
تهیه قهوه فرانسه با قهوه ساز
کار با قهوه ساز بسیار آسان تر از آن چیزی است که تصور می کنید. تصویر این دستگاه را در زیر مشاهده می کنید.

یک نمونه قهوه ساز
همانطور که می بینید این دستگاه از یک قوری، یک محفظه قهوه که در بالای قوری قرار دارد و یک محفظه آب که در کنار محفظه قهوه است تشکیل شده است. دقت کنید که برای تهیه قهوه فرانسه باید از قهوه ساز فیلتردار استفاده کنید. برای تهیه قهوه فرانسه با این دستگاه کافی است قهوه را در محفظه قهوه و آب را هم در محفظه آب بریزید.
یادآوری می کنم که قهوه باید مناسب فرنچ پرس آسیاب شده باشد. ضمناً به ازای هر قاشق غذاخوری قهوه، نیز نصف فنجان آب کافی است.
پس از گذشت چند دقیقه، دستگاه به صورت خودکار قهوه را در قوری ریخته و به شما تحویل دهد.
قهوه فرانسه در مقایسه با بقیه انواع قهوه از همه رقیق تر است و به همین دلیل می توانید از ظرف بزرگتری برای نوشیدن استفاده کنید.
این روش تهیه قهوه نسبت به سایر روش ها آسان تر است و در کشورهای اروپایی معمولا برای داشتن یک روز پر انرژی در وعده صبحانه میل می کنند.
قهوه اسپرسو
یکی از محبوب ترین نوع قهوه در این روزها، اسپرسو است. روشی که در کمترین زمان ممکن با فشار بالای آب تهیه می شود.

قهوه اسپرسو
مهم ترین دلیل محبوبیت اسپرسو این است که اسپرسو بیشترین طعم ممکن را از دانه قهوه می گیرد و به عبارتی غلیظ ترین نوع قهوه است. از همین رو کسانی که دوست دارند طعم واقعی و عمیق قهوه را تجربه کنند از طرفداران اسپرسو هستند. همچنین نوشیدنی های زیادی با پایه اسپرسو وجود دارد که در ادامه راجع به آنها صحبت خواهیم کرد.
تهیه اسپرسو در منزل شاید خیلی کار متداولی نباشد و کمتر کسی اینکار را انجام بدهد اما در این مقاله جهت آشنایی شما به صورت مختصر به شرح دو روش تهیه اسپرسو می پردازیم. این دو روش عبارتند از تهیه اسپرسو با موکاپات و تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز.
تهیه اسپرسو با موکاپات
موکاپات وسیله ای است که با عبور بخار آب از دانه های قهوه عصاره آن را گرفته و به شما قهوه اسپرسو تحویل می دهد. شکل آن را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

موکاپات-ظرف تهیه قهوه اسپرسو در خانه
قیمت یک موکاپات سه کاپ (با ظرفیت سه فنجان) در حدود 50 هزار تومان است (لیست قیمت انواع موکاپات)
موکاپات از سه قسمت تشکیل شده است. قسمت پایینی که مخزن آب دستگاه است. قسمت میانی که محفظه قهوه است و قسمت بالایی که قهوه خروجی در آن تشکیل می شود.
به موکاپات، اسپرسوساز روگازی هم گفته می شود
برای تهیه یک شات اسپرسو ما به 7 الی 8 گرم قهوه نیاز داریم. این قهوه باید به گونه ای آسیاب شده باشد که وقتی آن را لمس می کنید دقیقا مانند نمک باشد. البته قهوه مخصوص اسپرسو را می توانید از مغازه های مربوط خریداری کنید.
شات: مقدار قهوه ای که در یک فنجان کوچک مخصوص اسپرسو ریخته و میل می شود.

یک شات اسپرسو
برای شروع کار ابتدا باید محفظه آب دستگاه را پر کنیم.
نکته ای که در اینجا باید ذکر شود این است که در زیر محفظه قهوه یک استوانه وجود دارد.
در هنگام ریختن آب باید توجه کنید که این استوانه نباید داخل آب برود یعنی دقیقا تا زیر استوانه آب بریزید. سپس محفظه قهوه را روی ظرف آب جایگذاری کرده و قهوه را در آن بریزید. و با دست سطح قهوه داخل محفظه را صاف کنید.
پس از آن قسمت بالایی دستگاه را روی محفظه قهوه سفت کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی سرپوش قسمت بالایی دستگاه را بردارید یک ستون در وسط آن مشاهده می کنید که بعد از آماده شدن، اسپرسو با صدایی سوت مانند از آن ستون خارج می شود.
بعد از اینکه همه آب داخل دستگاه از قهوه عبور کرد و دیگر اسپرسویی از ستون خارج نشد دستگاه را از روی شعله بردارید.
سپس اسپرسو خارج شده را در فنجان ریخته و نوش جان کنید.
تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز
تهیه اسپرسو با دستگاه کاری است که معمولا در کافه ها انجام می شود. اما در صورتی که بخواهید اسپرسو را با سرعت بیشتری تهیه کنید می توانید یک دستگاه اسپرسوساز برقی (یا ماشین اسپرسو) بخرید.
دستگاه های اسپرسو ساز ظاهری شبیه به شکل زیر دارند.

دستگاه اسپرسوساز
قیمت یک اسپرسوساز بسته به مدل آن، از یک میلیون و دویست هزار تومان به بالاست.
این دستگاه ها به طور ساده از یک سبد قهوه و یک مخزن آب تشکیل شده اند. تنها کاری که برای تهیه قهوه اسپرسو با این دستگاه ها باید انجام دهید این است که قهوه (7 الی 8 گرم برای یک شات اسپرسو) را در سبد قهوه دستگاه ریخته و آن را فشرده کنید.
یعنی با فشار آوردن و ضربه زدن به قهوه آن را به حداکثر فشردگی برسانید. حدود چهار پنجم از سبد قهوه باید از قهوه فشرده شده تشکیل شده باشد.
سپس مخزن آب دستگاه را تا حداکثر ظرفیت از آب ترجیحا تصفیه شده نزدیک به نقطه جوش (آب جوش نباشد) پر کنید. حال تنها کاری که باید انجام دهید آن است که فنجان خود را در زیر خروجی دستگاه گذاشته، دکمه استارت دستگاه را فشار دهید و تا آماده شدن اسپرسو صبر کنید.
از روشهای تهیه خود اسپرسو که بگذریم می رسیم به نوشیدنی های متنوعی که بر پایه اسپرسو هستند. قطعا نام آن ها در منوی کافه ها، بارها دیده اید و احتمالا هم سوال های زیادی درباره تفاوت آنها با یکدیگر برایتان پیش آمده است. در این بخش به نام و ساختار هر کدام از این نوشیدنی ها میپردازیم.
نوشیدنیهای بر پایه اسپرسو
دبل اسپرسو یا اسپرسوی دوبل
همانوطور که از نام آن پیداست دبل اسپرسو از دو شات اسپرسو تشکیل شده است، به عبارت ساده تر یعنی ترکیب دو فنجان اسپرسو معمولی در یک فنجان.
ماکیاتو
ماکیاتو از یک شات اسپرسو به علاوه مقدار زیادی کف شیر روی آن تشکیل شده است که این کف تا سر فنجان میرسد. برای تهیه کف شیر نیز از دستگاه اسپرسوساز استفاده می شود.
آمریکانو
آمریکانو از اضافه کردن آب داغ به یک شات اسپرسو به دست می آید. این نوع قهوه توسط سربازان آمریکایی در جنگ جهانی دوم ابداع شد که نمی توانستند طعم تند و قوی اسپرسو را تحمل کنند.
لاته
برای تهیه قهوه لاته به اسپرسو شیر داغ را اضافه می کنند. حرفه ای ها روی کف شیر تشکیل شده روی لاته طرح های جذابی را درست می کنند که به آن لاته آرت می گویند.
کاپوچینو
کاپوچینو تقریبا مانند لاته است با این تفاوت که مقدار کمتری شیر دارد و کف شیر بیشتری روی آن تشکیل شده است. معمولا روی کاپوچینو را با پودر شکلات می پوشانند.
موکا
از اضافه کردن مقداری شکلات آب شده و سپس شیر به یک شات اسپرسو موکا به دست می آید. روی آن نیز پوشیده از کف شیر و پودر شکلات است. موکا از محبوب ترین مشتقات اسپرسو است.
در شکل زیر برخی از نوشیدنیهای بر پایه اسپرسو را به طور مختصر می بینید.
قهوه های دمی
قهوه های دمی را می توان جدید ترین روش برای تهیه قهوه نامید. این روش عبارتست از دم کردن قطره ای قهوه با استفاده از فیلتر.
در این روش آب جوش به تدریج از میان قهوه ای که آسیاب شده عبور میکند و در نهایت به نوشیدنی قهوه تبدیل می شود. در اینجا به سه روش متداول فرآوری قهوه با روش پور اورر می پردازیم.
کمکس (chemex)
کمکس در واقع نام دستگاهی است که قهوه به وسیله آن درست می شود. همانطور که در شکل پایین میبینید شکل این دستگاه بسیار ساده تر از آن چیزیست که فکر کنید.
این روش فقط به همین ظرف و یک فیلتر کاغذی که به صورت مخروط برعکس روی آن سوار می شود نیاز دارد.
برای تهیه قهوه به روش کمکس حدود 30 گرم قهوه با درجه آسیاب متوسط و 500 میلی لیتر آب نیاز داریم. قهوه را روی فیلتر کاغذی میریزیم.
سپس آبی که دمای آن تا نزدیکی نقطه جوش رسیده باشد را به صورت دورانی فقط به مقداری که همه سطح قهوه خیس بخورد روی قهوه میریزیم و به آرامی حدود 30 ثانیه آن را هم میزنیم.
سپس بقیه آب را به فیلتر اضافه میکنیم و پس از 5 دقیقه فیلتر را از روی ظرف برداشته و قهوه را در لیوان میریزیم.
وی 60 (V60)
وی 60 نیز در واقع نام دستگاه متعلق به شرکت hario است. تقریبا می توان گفت این روش تفاوت چندانی با روش کمکس ندارد. در این روش نیز مانند روش قبل به 30 گرم قهوه با درجه آسیاب متوسط و 500 میلی لیتر آب نیاز داریم. شکل دستگاه وی 60 به صورت زیر است.
برای تهیه قهوه با این روش دقیقا مشابه روش قبل کمکس عمل میکنیم. قهوه را در فیلتر ریخته و ابتدا با آب فقط آنرا خیس کرده و 30 ثانیه هم میزنیم. سپس بقیه آب را طوری تخلیه میکنیم که آب به صورت یکنواخت به مدت حدود 3 دقیقه در حال تخلیه بر روی قهوه باشد. سپس فیلتر را برداشته و قهوه را سرو میکنیم.
قهوه فوری
همان طور که از اسمش پیداست ساده ترین روش تهیه قهوه است. برای تهیه قهوه فوری کافی است یک بسته قهوه فوری تهیه کنید. چون حتی دستورالعمل آن هم پشت بسته اش در سه یا چهار خط توضیح داده شده.
در ایران قهوه فوری را معمولا با نام نسکافه می شناسند اما نسکافه نام قهوه فوری است که توسط شرکت نستله تولید می شود و نمی توان آنرا با قهوه فوری برابر دانست چرا که برند های زیادی اقدام به تولید این نوع قهوه کرده اند.
این قهوه ها معمولا با شکر و پودر شیر ترکیب می شوند و برای همین بسیاری از آنها را با نام سه در یک (3 in 1) می شناسیم. برای تهیه آنها هم کافیست آن را داخل لیوان ریخته و به آن آب جوش اضافه کنیم و هم بزنیم.
نکته ای که در مورد قهوه های فوری وجود دارد آن است که به هیچ وجه نمی توان طعم آنرا با بقیه انواع قهوه مقایسه کرد. در واقع طعم قهوه فوری طعمی کاملا جدا از بقیه انواع قهوه هاست به طوری که بسیاری از قهوه دوست ها حتی نمی توانند طعم آنرا تحمل کنند و اصلا نام قهوه را روی آن نمی گذارند. اما با این وجود عوام مردم از این نوع قهوه به عنوان قهوه یاد می کنند و از آن استفاده می کنند.
امیدوارم پس از خواندن این مطلب به همه سوالاتی که راجع به انواع روش های تهیه قهوه داشتید پاسخ داده شده باشد.
توضیحات و دسته بندی تون درباره ی قهوه عالی و قابل فهم و جا گرفتن تو ذهن رو داشت. سپاس فراوان
سلام مرسی از توضیحات خیلی خوبتون. من سؤال ندارم ولی چون دیدم رسمه هر کی میاد باید حتماً این رو بپرسه گفتم منم بپرسم: قهوه ترک رو میشه با دستگاه اسپرسو درست کرد؟ اینگونه بود که آقای نوذری جامه بردرید و سر به بیابان گذاشت. 😂😂😂
عالی بود 😂
عالی بود
عالی بود ممنون
سلام وقت شما بخیر
من نیاز به یک قهوه با مقدار کافئین پایین و تلخی کمتر نسبت به قهوه های دیگه دارم که بدون افزودنی مصرف کنم. چه نوع قهوه ای رو پیشنهاد میکنید؟ و با چه دستگاهی در منزل درست کنم؟
سلام
اگه وسیله توی خونه ندارید، میتونید قهوه فوری بگیرید. قهوه گلد مارگ نسکافه یا جاکوبز یا دیویدُف… میریزید توی آبجوش و هم میزنید. همین.
اگه میخواید قهوه دم کنید، میتونید یه جذوه بگیرید و قهوه ترک درست کنید، یا یه فرنچ پرس بگیرید و قهوه فرانسه درست کنید، یا یک موکاپات و اسپرسو.
و از فروشنده بخواهید که قهوه ۵۰-۵۰ بهتون بده. اگه تلخ بود بگید عربیکاش رو بیشتر کنه. مثلاً ۸۰ عربیکا و ۲۰ روبوستا.
سلام قهوه گلد را چجوری میشه درستش کرد
سلام ، بنده قهوه رو از جای معتبر تهیه میکنم میکس روبوستا و عربیکا ۵۰ ۵۰ .
وقتی میریزم توی موکاپات رقیق میشه و مقداری آب و پودر قهوه (بدبو) میمونه تو مخزن.
مشکلش چیه؟
سلام
بوی بد توی موکاپات تاحدی طبیعیه.چون قهوه به نوعی میسوزه.
اگه میخواید کمی غلیظ بشه، با ته قاشق، پودر قهوه رو کمی بکوبید و بعد بذارید روی گاز.
سلام.من قهوه جوش روزگاری دارم ولی اصلاکیفیته قهوه بادستگاه برقیونداره. راهنمایی کنید با همون قهوه جوش روگازی قهوه درست کنم که انرژی یک روز کاری و تامین کنه.ممنون
برای اینکه با قهوه موکاپات انرژی بیشتری بگیرید، یا باید قهوه پرکافئین تری بگیرید (مثلاً میکس ۱۰۰ درصد روبوستا)
یا اینکه مقدار قهوه ای که میخورید رو بیشتر کنید (مثلاً دو فنجان به جای یک فنجان)
ضمناً برای کل روز میتونید در دو نوبت قهوه بخورید. مثلاً یکی ساعت ۱۰ و یکی ساعت ۳.
سلام این مطالب خیلی عالی بودن
ولی من اسپرسو درست می کنم برای خودم در مخزن اب کم میریزم ولی بعد جوش اومدن اون از یک لیوان بیشتر می شه
میشه اینو توضیح دهدی که چرا
سلام بهترین قهوه ای رو که میشه با موکاپات درست کرد چه قهوه ای هست ؟ به جز اسپرسو
سلام
موکاپات فقط برای اسپرسو هست. درواقع یه اسپرسوساز ساده روگازی هست.
سلام وقت بخیر
عالی بودید.توضیحات تکمیل 🙏
سلام وقتی من اسپرسو میخورم قندم میفته چیکارباید بکنم
سلام
همراه با شکلات بخورید
سلام قهوه ترک رو میشه با اسپرسوساز درست کرد؟
سلام
نه نمیشه.
پودر قهوه ترک برای اسپرسوساز خیلی ریزه.
باید درشتتر بشه که برای دستگاه اسپرسو مناسب باشه.
عالی توضیح دادین
خیلی عالی و جامع توضیح داده بودید
ممنون
واقعا نویسنده قلم خیلی روان و قابل فهمی داره و ادم سردرگم نمیشه . از هیچجا چیزی نفهمیدم جز سایت شما
خدا قوت
ممنون از لطفتون آقا محمد 😊 💐
سلام
مطلب شما بسیار عالی بود فقط جای قهوه یزدی خیلی خالی بود
سلام آقا سجاد
من اطلاعات زیادی درباره قهوه یزدی ندارم
شما توضیح بدید
سلام عزیز با دستگاه مدل دلنگی اسپرسو درست می کنم کف روش خیلی کمه رقیقه …دستگاه هم اسپرسو میده هم فرانسه
سلام بر شما
این نوع دستگاه کلاً قهوهاش رقیقه.
آیامیشود قهوه ترک را در دستگاه برقی قهوا ساز استفاده کرد ؟؟
نه نمیشه.
اگه قهوه ساز برقی دارید (از اینها که قوری داره) باید قهوه فرانسه بگیرید. قهوه فرانسه درشته و برای این دستگاه مناسبه.
اما قهوه ترک خیلی ریزه و خوب عمل نمیاد.
سلام
میشه پودر قهوه فرانسه رو که برای فرنچ پرس آسیاب شده را در موکاپات درست کنیم؟
سلام بر شما
میشه اما به اون خوبی که باید باشه در نمیاد
چون آسیاب فرانسه درشته و آسیاب موکاپات ریز.
احتمالاً کمی آبکی و رقیق دربیاد
سلام من قهوه ترک که درست میکنم اصلا کف نمیکنه می خواستم ببینم دلیلش چیه؟ (از جذوه و قهوه تازه برند شاهسوند استفاده می کنم)
سلام
کف قهوه ترک به دو چیز بستگی داره:
یکی خود قهوه(کیفیتش و میزان آسیابش)
و یکی نحوه دم آوری
اگه قهوه رو از یک برند معروف یا یک فروشنده کاربلد میگیرید، باید روی نحوه دم کردن کار کنید.
فیلم زیر شاید بهتون کمک کنه
↓↓
https://cafia.ir/wp-content/uploads/2020/10/turkish-coffee-cafia-naration-hagh-400.mp4
چرا روش هیچ کفی نداشت، قهوه ترک به کفش معروفه
دستگاه مارک نسکافه ساخت ایتالیا چطوریه
اگه منظورتون دستگاه نسپرسو هست (Nespresso)، بله اگه از جای معتبر بگیرید، عالیه.
سلام قهوه هایی که در لیوان های یکبار مصرف در دار در فیلم ها نشان میدهد از چه نوعی هستند؟🙏
هرنوع قهوه ای که شما بخواید میتونه باشه ( مثل : لته – کاپوچینو – امریکنو و …)
به صورت take away سرو میشه
سلام روز بخیر من دستگاه دسینی مدل ۳۳۳ خریدم اسپرسو در داخل فیلتر که می ریزم و فشرده میکنم اصلا کف تهویل نمیده فقط اسپرسو خالی
سلام دوست عزیز
کلا قهوه اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز هایی که قوری دارن
رقیق هستن و خامه ندارن
با سلام برای تهیه اسپرسو و لاته دستگاه اسپرسو ساز بهتر از موکاپات است؟ ارزش هزینه کردن بیشتر برای خرید دستگاه را دارد یا همون کیفیت دستگاه رو موکاپات هم میده؟
سلام
قطعا اسپرسوساز ارزش خرید و هزینه رو داره
اسپرسو با موکاپات خامه نداره و کیفیت قهوه با دستگاه رو هم نداره
همچنین با موکاپات نمیتونید لته درست کنید
برای لته و انواع قهوه اسپرسو درست کردن باید دستگاه اسپرسوسازی داشته باشید که فشار هوا داشته باشه
سلام آیا میتونم با فرنچ پرس اسپرسو درست کنم چیزایی که دارم پورد آسیاب شده اسپرسو و فرنچ پرس ه
سلام
اسپرسو چون به روش عصاره گیری آماده میشه فقط با اسپرسوساز و موکاپات میشه درست کرد
با فرنچ پرس و دستگاه دیگه نمیتونیم درست کنیم
سلام با قهوه ساز برقی میشه اسپرسو درست کرد؟
سلام استاد
من ی قهوه جوش برقی دارم ک فقط ی محفظه داره
مناسب چ نوع قهوه ایه؟
سلام
اگه منظورتون محفظه شبیه قوری هست، اون قهوه ساز فرانسه هست
و باید قهوه فرانسه بگیرید
راستی، من استاد نیستم 🙂
مرسی از شما که وقت گذاشتید.بسیار عالی توضیح دادید.
خواهش میکنم💐
میشه در صورتی که قهوه فرانسه رو با فرنچ پرس اماده میکنیم از پودرش استفاده کنیم؟
درود بر شما
قهوه فرانسه کلا به صورت پودر هست و پودر فرانسه درشت تر از اسپرسو هست
ممنون از لطفتون
ممنون از مطالبتون خیلی خوب بود
خواهش میکنم 🙏🌹